Thursday, March 20, 2008

OSA 2: "Jo muuttuu lapsosten aatteet"

Etsintä on tuottanut tulosta, ja viidentoista katsomamme asunnon joukosta olemme löytäneet itsellemme kodin. Asuntojen taso tässä kaupungissa ei ole kehuttava, ja meille on koteina esitelty murjua läävän perään. Lähinnä harmittavaa on ollut, kun hienot talot on päästetty rapistumaan niin huonoon kuntoon. Eräässäkin ihanuudessa oli katto homeessa, joten emme valinneet sitä.

Asuntomme on paikassa nimelta Mountain View. Tässä opastinkyltti kotimme suuntaan:



Asunnossamme on muurit, piikkilankaa ja puutarhuri. Mitään näistä asioista emme uskoneet tarvitsevamme. Asunnon lisäksi olemme ostaneet auton, nelivetomaasturin; ja aloittaneet railakkaan lihansyönnin (Tuomas); tehneet liikaa töitä (Pauliina); ja liittyneet punttisalin jäseniksi. Punttisalia pitää paikallinen Haba-Tahvo, eli Thabo! Siitä sentään pisteet kotiin.

"Missä on kaikki mitä rakastin", kysyvät

Tuomas ja Pauliina.

5 comments:

sakarirakaz said...

Suojaakohan Jesse myös liikenneonnettomuuksilta? Karjapuskurit kunniaan!

sakarirakaz said...

Olipa nyt alkuun ihan tosi hankala käyttää tämä! Vaihdoin salasanaa jo kerran vain tajutakseni, että kirjautumiseen tarvitsi koko H******N sähköpostiosoitteen! Ja noi kirjaintarkistuksen kirjaimet vaan lisääntyy joka kerta... Sori vaan ärhentely mut kolasin just duunin parvekkelta 1,5 metriä lunta.

sakarirakaz said...

Mitäköhän Ameriikan aikaa noi tän sivun kellot oikein käy: ne on niinku 9 tuntia jäljessä Suomen aikaa (ja kartassakin näyttäs olevan ihan tarpeeks keskellä eikä minään saarekkeena keskellä Atlanttia).

Bassosektion jäsen said...

Mietin kauan jotain nokkelaa sanottavaa tuon kyltin suhteen, mutta homma olisi kaikessa sekavuudessaan ja hauskuudessaan lähtenyt lapasesta, joten antaa olla. Tarviiko tuota nyt edes kommentoida...

Hyvä että pääsette pikkuhiljaa asettumaan sinne, mielenkiinnolla luemme kommelluksianne. Jos tulee Suomen kelejä ikävä, totuuden voi tarkistaa vaikka sanomatalon webbikamerasta: http://www4.hs.fi/kaupunki/makasiinit/livePicture.php

Anonymous said...

Toi kyltti on kertakaikkisen makee. Sinisellä painettu "alustus" on loogisuudessaan vedenpitävä, vaikka jättääkin aika paljon liikkumavaraa tällaiselle sanaan vähemmän perehtyneelle henkilölle. Uskon kirkon infotilaisuuksien kuitenkin pitäneen huolen, että epätietoisuus tämän asian suhteen on kitketty paikallisten keskuudesta melkoisen tarkasti.